Компенсація від Shopify для українського бізнесу

Як встановити додаток у магазин


Як встановити додаток у магазин

Опис курсу
Транскрипція
Наступні кроки

Додатки можуть допомогти у розвитку бізнесу, додаючи кастомний функціонал, який розширить можливості вашого бізнесу.

Додайте такі функції, як вибір дати та часу доставки, перехресні допродажу товарів на сторінці чекауту, а також відгуки про товари з відео та фото-враженнями покупців.

Додаткові ресурси:
Магазин додатків Shopify

Більше 80% магазинів Shopify використовують додатки для управління та розвитку свого бізнесу. Навіщо використовувати додаток? Shopify надає вам основні функції, які допоможуть вам почати і розвивати свій бізнес. Але для вашого бізнесу можуть знадобитися функції, яких поки що немає в Shopify.

У магазині додатків Shopify є тисячі додатків, розроблених як Shopify, так і партнерами Shopify, які здатні розширити функціональність вашого магазину. Вибираючи додаток для свого магазину, почніть з того, щоб поставити собі кілька запитань. Що потрібно моєму магазину крім основних функцій Shopify? Що може спростити керування моїм магазином? Що збільшить мої продажі? Наскільки можу я дозволити собі витрачати гроші на додатки?

Додатки можуть бути безкоштовними або платними залежно від того, яку ціну призначить розробник додатку. У платних додатків може бути щомісячна плата, одноразова плата або плата за кожен раз, коли ви його використовуєте.

Більшість платних додатків пропонують безкоштовний базовий план або безкоштовний пробний період, тому ви можете спробувати додаток перед покупкою.

Давайте встановимо додаток разом. У вашій адмінці натисніть "Apps". Shopify буде постійно рекомендувати вам додатки залежно від стадії, на якій знаходиться ваш бізнес. Оскільки в магазині додатків їх тисячі, персональні рекомендації від Shopify допоможуть вам заощадити час.

Натисніть "Product reviews". Цей додаток створений Shopify. Як бачите, він має високі оцінки та відгуки.

А тепер давайте подивимося на магазин додатків. Я натисну "Shopify app store", щоб перейти на домашню сторінку магазину. Так само як і теми, додатки розподілені за категоріями, щоб полегшити вам пошук відповідних додатків для вашого магазину.

Перш ніж вибрати додаток, обов'язково прочитайте його опис та зверніть увагу, як зв'язатися з підтримкою на випадок, якщо у вас з'являться будь-які питання. Оскільки деякі додатки створюються не Shopify, а партнерами Shopify, вам необхідно звертатися до їх служби підтримки, якщо у вас виникнуть будь-які питання або проблеми.

Після того, як ви знайдете відповідний додаток, вам потрібно встановити його у свій магазин. Якщо ви встановлюєте додаток з магазину додатків Shopify, натисніть "Add app". Після того, як ви натиснете "Add app", вам необхідно авторизувати додаток, натиснувши "Install app" в адмінці Shopify.

Після того, як ви встановили свої додатки, ви можете побачити їх у розділі додатків вашого магазину Shopify.

Ви можете помітити, що зростаючий бізнес, як правило, більше зосереджений на маркетингу та продажах. Це потрібно для того, щоб зробити перші кілька продажів і отримати імпульс у розвитку бізнесу. Розгляньте можливість встановлення додатку для емейл-маркетингу, який допоможе зберігати емейли покупців і почати вести маркетинг з ними.

Ви також можете доповнити свої сторінки товарів такими додатками: відгуки користувачів; чат з клієнтами в реальному часі; пропозиція супутніх товарів.

Вивчаючи магазин додатків, ви можете побачити додатки, які можуть бути незрозумілі вам. І це нормально. У міру розвитку вашого бізнесу багато додатків, які ви бачите в магазині додатків, стануть критично важливими елементами для вашого довгострокового успіху.

У наступному уроці я покажу вам, як використовувати маркетинговий розділ вашого магазину.

Встановіть додатки, відвідавши магазин додатків Shopify.

Згодом ви отримуватимете персональні рекомендації в адмінці Shopify у розділі «Додатки».